KEF er blandt Europas førende producenter af maskiner slibe-og poleringsmaskiner

Vores brede sortiment af slibemaskiner dækker stort set ethvert behov, og omfatter blandt andet knivslibere, borslibere, poleringsmaskiner, supportslibere og industribåndslibere,

Se KEF sortiment

Robuste og slidstærke maskiner, der holder i mange år

Vi producerer selv mange af vores komponenter, for at sikre dig den bedste kvalitet. Især de motorer der anvendes i vores maskiner, er fremstillet på vores fabrik i Brovst

JBS Motoriseret pladesakse

HM MACHINERY præsenterer stolt de populære JBS-sakse i et nyt, moderne design. De nye JBS-sakse er udviklet med fokus på design, kvalitet, funktionalitet og ergonomi.

Læs mere

Vi bygger på stolte traditioner viden, erfaring og solidt håndværk

Fire kendte brands

Scantool Group er en familieejet virksomhed med hovedsæde i Brovst. Vi er specialiseret inden for produktion af en bred vifte af værktøjsmaskiner til metalbearbejdning, som vi markedsfører under de fire brands: Scantool, KEF, ARBOGA og HM Machinery.

Firmavideo

110 FLERE ÅR

Fremstilling siden 1910

Scantool Group er en familieejet virksomhed, som tilbyder industrimaskiner inden for slibning, polering, bore- og metalbearbejdning under de fire brands Scantool, KEF-Motor, Arboga og HM Machinery. Vores virksomhed blev grundlagt i 1980, men vi har mere end 110 års viden, erfaring og ekspertise. Gennem årene har vi nemlig opkøbt de tre stærke brands KEF-Motor, Arboga og HM Machinery. KEF-Motor blev grundlagt helt tilbage i 1910, og Arboga startede i 1923. Desuden blev HM Machinery grundlagt i 1968. På den måde har vi overtaget og videreført viden, kompetencer og stolte håndværkstraditioner helt tilbage fra starten af 1900-tallet. 

Hos Scantool Group er det vores fornemmeste opgave at tilbyde produkter af høj kvalitet samt give den bedste service til vores kunder. For at sikre kvaliteten produceres mange af vores komponenter samt motorer på egen fabrik i Brovst. Desuden har adskillige af vores medarbejdere været ansat i mere end 25 år, og de er eksperter på hver deres område. Vi ønsker nemlig at imødekomme vore kunder på bedste vis.

LÆS MERE

Nyhedsbrev

Få inspiration, prislister og tips på alle vores produkter